Håll utkik- Snart lanserar vi vår nya webbsida!

Med FireSeal får du ett eldfast koncept!


I takt med kraven ökar också medvetenheten om brandtätning. De som sköter dragningar av kablar och rör vet också bäst var de kommer att bryta igenom brandklassade väggar och bjälklag. Därför finns det mycket att vinna på att låta samma personer även genomföra själva brandtätningen. Dessutom höjer det säkerheten eftersom tätningsarbetet kan utföras i samband med installationen. FireSeal har ett brett produktsortiment som erbjuder en komplett lösning på alla typer av brandtätningsproblem.

FÖRPACKAD TRYGGHET

Säkerheten är väl utprovad och produkterna vidareutvecklas ständigt för att möta morgondagens krav. Dessutom är alla FireSeals system typgodkända av SITAC.

STÖRST PÅ MARKNADEN

Brett sortiment med välkända, marknadsledande produkter som är tekniskt anpassade efter såväl yrkesmannens som kundens behov.

FÖRBÄTTRAD LÖNSAMHET

Med FireSeals utbud, utbildning och service får du en totallösning inom brandtätning som ökar din lönsamhet.

CERTIFIERING

Med FireSeals utbildning blir du certifierad brandtätningsinstallatör.

SNABB LEVERANS

Produkterna finns lättillgängliga hos lokala El- och VVS-grossister samt hos Bygg- & Järnvaruhandeln. Du slipper bygga upp ett eget lager.

KONKURRENSKRAFT

Vi har många olika brandtätningssystem som är anpassade till varje specifik applikation och blir därför mycket kostnadseffektiva.

LÄTTARBETADE MASSOR

Vi har några av marknadens mest lättarbetade tätningsmassor.